OFERTA SPECIALA TURBO DINAMIC 2023

Prețuri speciale pentru sejururi de minim 5 nopti cu termene de plată avantajoase.

Rezervarea ferma implica plata unui avans de garantare egal cu valoarea primei nopti de cazare cu mic dejun ce se va achita in termen de maximum 7 zile de la transmiterea solicitarii initiale de rezervare si primirea confirmarii. Diferenta de valoare a sejurului rezervat, pana la numarul total de nopti, trebuie sa se achite cu minim 14 zile inainte de data sosirii in hotel.  In cazul in care termenul de plata pentru primul avans de garantare a rezervarii nu este respectat,  rezervarea este anulata fara alte comunicari.   

Pentru rezervarile deja confirmate si platite la termenele precizate, anularea in orice moment dupa efectuarea rezervarii insa cu mai mult de 14 zile inainte de prima zi a sejurului implica aplicarea unei penalizari egale cu contravaloarea primei nopti de cazare cu mic dejun inclus.

Pentru rezervarile deja confirmate si platite la termenele precizate, anularea in orice moment dupa efectuarea rezervarii cu mai putin de 14 zile inainte de prima zi a sejurului implica aplicarea unei penalizari egale cu contravaloarea integrala a serviciilor de cazare cu mic dejun inclus. 

Prețuri începând de la: 430 lei / cameră dublă / noapte

Tariful variază în funcție de perioada selectată, numărul de persoane si tipul de cameră.

Consultanții Zenith îți pot oferi toate detaliile completând formularul de mai jos: