DRENAJ LIMFATIC 45 MIN

 Sistemul limfatic are la bază rolul de a elimină toxinele din organism. Drenajul limfatic este un masaj uşor aplicat  în puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic.

 Potrivit specialiştilor, drenajul limfatic asigură o curăţare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul regimurilor de detoxifiere şi slăbire. Ajută la micşorarea circumferinţei, combate retenţia de apă şi senzaţia de picioare grele, creşte gradul de oxigenare a ţesuturilor, elimină balonarea, ameliorează problemele circulatorii, ajută la relaxare, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi chiar întăreşte imunitatea. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte aspectul pielii, fiind ideal de făcut în orice perioadă a anului.

 
Preț masaj: 175 Lei
Durată: 45 min
 
Orice modificare tarifară pentru serviciile mai sus menționate va fi anunțată public (website și pagina de Facebook) cu minim 5 zile înainte de intrarea în vigoare a tarifelor în discuție.

Sistemul limfatic are la baza rolul de a elimina toxinele din organism. Drenajul limfatic este un masaj uşor, combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, in puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic.

Potrivit specialiştilor, drenajul limfatic asigură o curăţare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul regimurilor de detoxifiere şi slăbire. Ajută la micşorarea circumferinţei, combate retenţia de apă şi senzaţia de picioare grele, creşte gradul de oxigenare a ţesuturilor, elimină balonarea, ameliorează problemele circulatorii, ajută la relaxare, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi chiar întăreşte imunitatea. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte aspectul pielii, fiind ideal de făcut în această perioadă de vară de către femeile care vor să arate bine în costum de baie.

Preț pachet: 240 LEI
Durata: 3 şedinţe masaj de 45 min/şedinţă.
Valabilitate: 1 lună