TARIFE

Cât timp vei sta la noi, ne dorim să-ți anticipăm nevoile, să te detașăm de rutina cotidiană, să te desfătăm cu atenția noastră, să te convingem să măsori timpul numai în dimineți relaxate, zile însorite și seri elegante, să ai amintiri memorabile și să-ți dorești să revii.

PACHET RELAXARE TOTALĂ

O zi întreagă de relaxare profundă! Lasă-ți corpul pe mâna specialiștilor noștri. Te așteaptă un program special creat pentru a obține o relaxare profunđă, după cum urmează:
110 MINUtes

MASAJ DE RELAXARE ÎN CUPLU

Confort în doi. O viață de cuplu fericită. Bucură-te de cea mai încântătoare experiență SPA în același timp cu partenerul tău cu un masaj dedicat, in cuplu!
45 minutes

MASAJ DE RELAXARE (20 SAU 45 MIN)

Efecte benefice pentru tot corpul! Bucură-te de un masaj de relaxare care atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează mușchii încordați și îndepărtează starea de apatie.
20-45 minutes

"HAPPY FEET"

Pentru relaxarea picioarelor Procedura "Happy feet" ajută la relaxarea și detensionarea picioarelor obosite, cu retenție de apă.
30 minutes

MASAJ DE RELAXARE LA 4 MÂINI

Detoxifiere rapidă și revigorare.Permite-i organismului tău să simtă toate efectele benefice ale masajului: relaxare, detoxifiere.
45 minutes

MASAJ 20-20-20

Un mini ritual pentru relaxare totală. Relaxarea întregului corp în doar 60 de minute cu 20 de minute dedicate pe fiecare zonă corporală.
60 minutes

DRENAJ LIMFATIC 45 MIN

Efecte de detoxifiere. Relaxare generală. Permite-i organismului tău să simtă efectele benefice ale unei ședințe de 45 de minute de drenaj limfatic.
45 minutes

MASAJ REFLEXOGEN 45 MIN

Relaxare profundă și un organism echilibrat! Un masaj cu efect deosebit în întregul organism prin masarea centrilor nervoși din talpa piciorului, o adevarată "hartă" a organismului uman
45 MINutes

MASAJ CERVICAL ȘI SCALP

Relaxare. Vindecare. Energie.Detoxifică întregul organism cu acest masaj care ajută în situații de stres emoțional.
20 MINutes

PACHET "LADIES AND GENTLEMEN'S"

Un pachet pentru o stare de “Zen” ! Combinarea beneficiilor facilităților Spa cu un masaj relaxant al scalpului și cervicalului.
NOT AVAILABLE

MASAJ PERSONALIZAT

Lasă-te pe mâna maseurului! Maseurul alege cele mai potrivite tehnici de masaj în funcție de constituția clientului, nevoile acestuia, tipul de piele, necesitățile și opțiunile acestuia.
45 MINUTES

RITUAL "DE POVESTE"

Alege un ritual pentru deconectare dupa o zi plină! O “poveste” ce combină momentele de relaxare în jacuzzi, dusul aromatic și sauna umedă, cu ritualul facial LUXURY Gerovital și masajul cervical anti-stress.
NOT AVAILABLE

MASAJUL CU PIETRE VULCANICE

Hot Stone Massage Masajul cu pietre vulcanice sau Hot Stone Massage, este una dintre tehnicile foarte vechi folosite în echilibrarea energetică a organismului uman, detoxifiere, relaxare, a cărei origini se regăsește în majoritatea civilizațiilor sub diverse forme.
60 minutes