TARIFE

Cât timp vei sta la noi, vrem să vă anticipăm nevoile, să vă detașăm de rutina zilnică, să vă încântăm cu atenția noastră, să vă convingem să măsurați timpul doar în diminețile relaxate, zilele însorite și serile elegante, pentru a avea amintiri memorabile.

PACHET RELAXARE TOTALĂ

O zi întreagă de relaxare profundă! Lasă-ți corpul pe mâna specialiștilor noștri. Te așteaptă un program special creat pentru a obține o relaxare profunđă, după cum urmează:
DURATA: 130 MIN

MASAJ DE RELAXARE (20 SAU 45 MIN)

Efecte benefice pentru tot corpul! Bucură-te de un masaj de relaxare care atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează mușchii încordați și îndepărtează starea de apatie.
DURATA: 20-45 min

"HAPPY FEET"

Pentru relaxarea picioarelor Procedura "Happy feet" ajută la relaxarea și detensionarea picioarelor obosite, cu retenție de apă.
Durata: 30 min

MASAJ 20-20-20

Un mini ritual pentru relaxare totală. Relaxarea întregului corp în doar 60 de minute cu 20 de minute dedicate pe fiecare zonă corporală.
DURATA: 60 min

MASAJ REFLEXOGEN 45 MIN

Relaxare profundă și un organism echilibrat! Un masaj cu efect deosebit în întregul organism prin masarea centrilor nervoși din talpa piciorului, o adevarată "hartă" a organismului uman
DURATA: 45 MIN

MASAJ CERVICAL ȘI SCALP

Relaxare. Vindecare. Energie.Detoxifică întregul organism cu acest masaj care ajută în situații de stres emoțional.
DURATA: 20 MIN

PACHET DE RELAXARE PENTRU EA SAU EL

Acorda-ți un prilej de răsfaț pentru tine!
Lasă-ți corpul pe mâna specialiștilor noștri. Te așteaptă un program special creat pentru a obține o relaxare profundă.
DURATA: 45 MIN

MASAJ PERSONALIZAT

Lasă-te pe mâna maseurului! Maseurul alege cele mai potrivite tehnici de masaj în funcție de constituția clientului, nevoile acestuia, tipul de piele, necesitățile și opțiunile acestuia.
DURATA: 45 MIN

PACHET DE REVITALIZARE

Noul element din meniul Zenith Spa, pentru clientii care doresc o piele frumoasa, un corp revitalizat si un rasfat pentru picioare.
DURATA: 90 MIN

RITUAL CU CIOCOLATA

Ritualul Chocolate Yamuna a fost creat special pentru iubitorii de ciocolata .Un rasfat pentru piele, ritualul de ciocolata o sa va incante simturile si veti ramane cu o piele radianta si delicioasa.
DURATA: 90 MIN