EVENIMENTE CORPORATE

Nu trebuie decât să alegi data, de restul ne ocupăm noi! Avem o echipă de organizatori profesioniști și experimentați, gata să te asiste în orice moment. Fie că este vorba de găzduirea întâlnirilor de afaceri, lansări de produs, conferințe de presă, petreceri de companie sau teambuilding-uri pe malul mării, îți punem la dispoziţie unele dintre cele mai moderne spații de organizări evenimente în Mamaia. Cu un design funcțional, echipamente și soluții multimedia, internet de mare viteză și un centru de business complet echipat, Zenith Events Center poate acomoda până la 550 persoane, în stil teatru. Lumina naturală și accesul pe terasa cu vedere către plajă și către mare sunt incluse!

 

CONCEPT & SERVICII

Pentru un eveniment de succes alege Zenith, un hotel modern potrivit pentru vacanțe și călătorii de afaceri, un centru de conferințe la malul mării cu săli modulare, tehnologie multimedia, o echipă experimentată de organizatori, lounge – bar și restaurant și un centru SPA deschis tot timpul anului. Amenajare și arhitectură unice pe litoralul românesc!

BENEFICII

Asigurăm asistență dedicată și permanentă, logistică și tehnică, pe tot parcursul desfășurării evenimentelor.

Sălile noastre de conferință dețin toate elementele tehnice și de amenajare pe care le-ai putea dori pentru un eveniment de succes.

Asigurăm pachete de meniuri și băuturi de tip bufet, cocktail, finger food sau cu tematică culinară.

Orice pauză de cafea devine un prilej de a te relaxa și de a socializa cu ceilalți participanți la eveniment.