CENTRUL DE CONFERINȚE

Extrem de versatil, pe o suprafață mare, însă compact, Zenith Events Center este locul ideal pentru evenimente memorabile la malul mării, oficiale, comerciale sau private, în interior pe durata întregului an, sau în aer liber, pe timpul verii. Dotat cu echipamente multimedia profesionale și cu tehnologie de partajare modulară a spațiilor, centrul se poate configura până la cinci săli de dimensiuni diferite. Centrul dispune și de o terasă spațioasă, cu vedere la mare. În funcție de cerințe, spațiile modulare se adaptează la numărul de participanți sau la particularitățile evenimentului.

EVENIMENTE PRIVATE

Lumina naturală, acces pe malul mării și o terasă panoramică cu o vedere spectaculoasă. Acesta este cadrul perfect pentru aniversări și ocazii speciale!
CERE O COTATIE

EVENIMENTE CORPORATE

Sesiunile de pregătire “online” sunt în tendințe! Capacitatea și viteza conexiunii la Internet din centrul de conferințe poate susține peste 200 de utilizatori simultani în acelasi spațiu.
CERE O COTATIE

Eveniment personal sau de companie? De ce nu l-ai organiza la malul mării? O priveliște unică, asortată cu orice decor și ocazie, spații modulare, tehnologie performantă și specialiști pregătiți să îți rezolve toate cerințele. Zenith Events Center oferă soluții profesionale și eficiente.

TEHNOLOGIE MULTIMEDIA

La Zenith Events Center beneficiezi de tehnologie multimedia performantă. Spațiile de organizări evenimente sunt dotate cu:

– video proiectoare profesionale pentru o vizibilitate foarte bună în cadrul conferințelor mari în săli luminate
– videoproiector rotativ pentru vizibilitate optimă, indiferent de amenajarea spațiului și peretele ales pentru proiecție
– monitoare fixe la accesul în fiecare spațiu, indiferent de configurare, precum și monitoare pe suport mobil, amplasabile în orice spațiu  

TOATE CONDIȚIILE TEHNICE

În orice spațiu de eveniment, ai asigurată conexiunea la Internet de mare viteză, prin cablu și WI-FI, care poate susține până la 200 de utilizatori simultani. De asemenea, pe toată suprafața centrului, în duze de pardoseală sau pe perimetru, în pereti, sunt prevăzute multiple conexiuni, dar și:
– prize alimentare de 220 V
– semnal video și audio

Tehnologie, gastronomie și multă atenție dedicate evenimentului tău!

ZENITH EVENTS CENTER

Ideal pentru petreceri de companie de amploare, banchete, recepții sau evenimente private memorabile. Toate spațiile oferă opțiuni multiple de aranjare, datorită pereților mobili. Zenith Events Center are o suprafață similară unui queen ballroom, aproape de Constanța:  aproximativ 800 mp cu săli de peste 400 mp, la care se pot adăuga suprafețele comune, care permit amenajarea distinctă a spațiului atunci când au loc mai multe evenimente simultan. Terasa cu vedere panoramică asupra mării, cu suprafața de peste 300 mp, completează numărul spațiilor Zenith Events Center care pot găzdui evenimente unice.

Capacitate: maximum 500 de persoane

SERVICII & FACILITĂȚI

Se oferă în permanență consultanță și suport în organizarea și derularea evenimentelor prin intermediul unui organizator specializat din echipa noastră de evenimente.

ECHIPAMENTE LA CERERE

Se ofera echipamente aditionale la cerere pentru buna desfasurare a evenimentului, alaturi de suportul IT si Tehnic.