FOARTE IMPORTANT! 

Prezentările din acest website privind spațiile, capacitățile, funcțiunile și facilitățile centrului spa se raportează la o perioadă de exploatare
în condiții normale. Având în vedere problemele sanitare globale și restricțiile impuse de autorități, condițiile de utilizare a acestor spații
s-au modificat semnificativ. Funcționarea facilităților centrului spa este adaptată prevederilor legale, la acest moment singurul serviciu disponibil
fiind cel de masaj în cabinete individuale, funcționarea tuturor celorlalte facilități fiind suspendată.

ZENITH SPA

Zenith Spa, pool & more este acel loc ideal de relaxare pe care îl căutăm cu toții, cu o priveliște uimitoare asupra mării, indiferent de anotimp. Aici te poți bucura de un mare bazin Jacuzzi și de saună uscată, ambele cu vedere panoramică asupra mării, saună cu abur și uleiuri volatile, salină, saloane de masaj, dușuri emoționale și aromatice, aromo și cromoterapie, dar și de piscina exterioară cu solariu pe o terasă spectaculoasă.
Accesul in centrul Spa si utilizarea oricărei facilități sau serviciu oferit se poate face exclusiv de către persoanele de peste 16 ani.

SAUNA UMEDA

Vaporii de eucalipt relaxează și stimulează deopotrivă, iar efectele de lumină și sunet completează activarea simțurilor.
INDISPONIBIL

SALINĂ

Sarea de "Himalaya" conține 84 de minerale, dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regăsesc în componența corpului uman.
indisponibil

PISCINĂ

Piscina exterioară, situată chiar pe plajă, dispune de 60 de șezlonguri pentru relaxare.
INDISPONIBIL

SAUNĂ USCATĂ

Temperatura din sauna uscată va accelera metabolismul și va face organismul să ardă mai multe grăsimi.
indisponibil

JACUZZI

Prin combinația inedită dintre căldură, masaj și apă, hidroterapia este metoda ideală pentru a scăpa de stresul acumulat în timpul zilei.
INDISPONIBIL

TERASĂ PANORAMICĂ

Locul de unde poți savura băutura preferată și contempla relaxat marea, care are aceeași splendoare, indiferent de anotimp.
INDISPONIBIL

MASAJE

Cât timp vei sta la noi, ne dorim să-ți anticipăm nevoile, să te detașăm de rutina cotidiană

CARDIO ȘI FITNESS

Experiența ta la Zenith Spa înseamnă deconectare dar și tonifiere. Cu aparate wellness și cardio care te ajută să ai un stil de viață sănătos
indisponibil

DUȘ EMOȚIONAL & DUȘ AROMATIC

Dușul completat cu lumini și sunete relaxante, structuri diferite, intensități variabile ale jeturilor de apă, reprezintă o experiență cu totul specială.
indisponibil