ALTE FACILITĂȚI

PLAJA ZENITH

Portiunea de plaja administrata de hotelul Zenith si localizata langa promenada hotelului este echipată cu 250 de șezlonguri (fara saltele).

Deoarece locurile sunt limitate, închirierea șezlongului se face contra cost. Pentru verificarea disponibilității și achitarea taxei de utilizare te rugăm să soliciți informații de la recepția hotelului la momentul efectuării procedurii de cazare.

INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA!  

Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021, primita de la Administratia Nationala Apele Romane – Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului Zenith NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriate de hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica, insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021.

LOCURI & REGULI PARCARE

In perimetrul hotelului Zenith este disponibile un numar limitat de locuri de parcare, situate intr-un perimetru inchis, in spatele hotelului, pe latura de nord.

După ocuparea integrală a acestor locuri, pe principiul “primul venit – primul servit”, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele private. Nu se pot face rezervări pentru locurile de parcare in niciuna dintre alternativele anterior mentionate. 

La ieșirea din parcarea imprejmuita de pe latura de nord a hotelului, oricând pe durata sejurului, locul de parcare nu va fi reținut, la întoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri libere.

Administrația hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse de posesori propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijentă a acestora. În afara parcării imprejmuite a hotelului, vă recomandăm să parcați exclusiv în spații clar marcate.

Parcarea neregulamentară determină asumarea de către proprietar a amenzilor și taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului se reclamă la 112.