ALTE FACILITĂȚI

PLAJA ZENITH

Portiunea de plaja administrata de hotelul Zenith si localizata langa promenada hotelului este echipată cu 250 de șezlonguri (fara saltele).

Deoarece locurile sunt limitate, închirierea șezlongului se face contra cost. Pentru verificarea disponibilității și achitarea taxei de utilizare te rugăm să soliciți informații de la recepția hotelului la momentul efectuării procedurii de cazare. 

LOCURI & REGULI PARCARE

In perimetrul hotelului Zenith sunt disponibile 110 locuri de parcare, din care 85 sunt situate intr-un perimetru inchis, in spatele hotelului, pe latura de nord.

După ocuparea integrală a acestor locuri, pe principiul “primul venit – primul servit”, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele private. Nu se pot face rezervări pentru locurile de parcare in niciuna dintre alternativele anterior mentionate. 

La ieșirea din parcarea imprejmuita de pe latura de nord a hotelului, oricând pe durata sejurului, locul de parcare nu va fi reținut, la întoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri libere.

Administrația hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse de posesori propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijentă a acestora. În afara parcării imprejmuite a hotelului, vă recomandăm să parcați exclusiv în spații clar marcate.

Parcarea neregulamentară determină asumarea de către proprietar a amenzilor și taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului se reclamă la 112.