ALTE FACILITĂȚI

PLAJA ZENITH

Porțiunea de plajă administrată de hotelul Zenith și localizată lângă promenada hotelului este echipată cu 250 de șezlonguri (fără saltele).

Deoarece locurile sunt limitate, închirierea șezlongului se face contra cost. Pentru verificarea disponibilității și achitarea taxei de utilizare, te rugăm să soliciți informații de la recepția hotelului la momentul efectuării procedurii de cazare.

LOCURI & REGULI PARCARE

În perimetrul hotelului Zenith este disponibil un număr limitat de locuri de parcare, situate într-un perimetru închis, în spatele hotelului, pe latura de nord.

După ocuparea integrală a acestor locuri, pe principiul “primul venit – primul servit”, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele private. Nu se pot face rezervări pentru locurile de parcare în niciuna dintre alternativele anterior menționate. 

La ieșirea din parcarea imprejmuită de pe latura de nord a hotelului, oricând pe durata sejurului, locul de parcare nu va fi reținut, la întoarcere accesul fiind posibil numai dacă mai sunt locuri libere.

Administrația hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse de posesori propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijentă a acestora. În afara parcării împrejmuite a hotelului, vă recomandăm să parcați exclusiv în spații clar marcate.

Parcarea neregulamentară determină asumarea de către proprietar a amenzilor și taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului se reclamă la 112.