ALTE FACILITĂȚI

PLAJA ZENITH
(disponibilă exclusiv
pentru oaspeții hotelului)

In baza prezentei pe mana a bratarii care atesta cazarea la hotel Zenith, pot fi utilizate la orice moment din zi sezlonguri pe plaja administrata de hotel, fara costuri suplimentare in limita locurilor disponibile. Locurile pot fi ocupate individual pe principiul „primul venit – primul servit”, fara asistenta peroanalului si fara alocare sau rezervare.

Amenajarea plajei Zenith este facută pe un tronson cu latura de 50m paralelă cu apa mării și 80m către interiorul plajei, începând de la 10m de la linia apei.  Sunt disponibile 100 de umbrele amplasate la câte 1,5m una de cealaltă, toate pe latura de est a sectorului de plaja. Fiecare umbrelă are scrumieră fixă, câte 4 șezlonguri și o măsuță. La limita de vest a sectorului de plajă se află dușurile și grupurile sanitare dedicate exclusiv oaspeților hotelului Zenith. La limita de vest a plajei zenith sunt amplasate alte 90 de sezlonguri, însă fără umbrele.

LOCURI & REGULI PARCARE

Parcarea autovehiculelor persoanelor cazate in hotel se poate face in parcarile publice si private din zona, cat si in spatiul privat special dedicat, aflat in spatele hotelului, pe latura de nord, in limita locurilor disponibile, fara sa fie solicitate oaspetilor hotelului taxe pentru aceasta facilitate. Accesul este strict controlat si se acorda exclusiv pe principiul “primul venit – primul servit”, exclusiv in limita locurilor libere de la fiecare moment. Nu este posibila rezervarea / retinerea unui loc de parcare in avans sosirii la hotel, precum nici pe durata sejurlui in cazul in care oaspetele paraseste locul de parcare pentru in interval determinat. Accesul la receptie se face exclusiv ocolind hotelul pe aleea de perimetru.

După ocuparea integrală a acestor locuri, pe principiul “primul venit – primul servit”, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele private.

La ieșirea din parcarea imprejmuită de pe latura de nord a hotelului, oricând pe durata sejurului, locul de parcare nu va fi reținut, la întoarcere accesul fiind posibil numai dacă mai sunt locuri libere.

Administrația hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse de posesori propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijentă a acestora. În afara parcării împrejmuite a hotelului, vă recomandăm să parcați exclusiv în spații clar marcate.

Parcarea neregulamentară determină asumarea de către proprietar a amenzilor și taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului se reclamă la 112.