FOARTE IMPORTANT! 

Prezentările din acest website privind spațiile, capacitățile, funcțiunile și facilitățile centrului spa se raportează la o perioadă de exploatare în condiții normale.
Având în vedere problemele sanitare globale și restricțiile impuse de autorități, condițiile de utilizare a acestor spații s-au modificat semnificativ.
Funcționarea facilităților centrului spa este adaptată prevederilor legale, la acest moment singurul serviciu disponibil fiind cel de masaj în cabinete individuale,
funcționarea tuturor celorlalte facilități fiind suspendată.

SAUNĂ USCATĂ

Camera cu căldură intensă, realizată de o sobă electrică ce încinge pietre vulcanice. Spațiul este etanș, ca să înmagazineze căldură. Temperatura optimă de utilizare este de 80 de grade Celsius.

CĂLDURĂ INTENSĂ PENTRU O STARE DE BINE

Datorită căldurii sale și a umidității din aer, sauna uscată are menirea de a facilita unele procese din organism: relaxează mușchii, alină durerile artritei; crește rezistența organismului la infecții; accelerează circuitul sanguin; detoxifiază organismul și revitalizează pielea; îmbunătățește funcțiile respiratorii; crește buna dispoziție.

AVANTAJE