FOARTE IMPORTANT! 

Prezentările din acest website privind spațiile, capacitățile, funcțiunile și facilitățile centrului spa se raportează la o perioadă de exploatare în condiții normale.
Având în vedere problemele sanitare globale și restricțiile impuse de autorități, condițiile de utilizare a acestor spații s-au modificat semnificativ.
Funcționarea facilităților centrului spa este adaptată prevederilor legale, la acest moment singurul serviciu disponibil fiind cel de masaj în cabinete individuale,
funcționarea tuturor celorlalte facilități fiind suspendată.

CARDIO ȘI FITNESS

Experiența ta la Zenith Spa înseamnă deconectare dar și tonifiere. Cu aparate wellness și cardio care te ajută să ai un stil de viață sănătos și relaxat, prin intermediul mișcării.

ECHIPAMENTE CARDIO ȘI FITNESS DISPONIBILE

Zona aparatelor wellness și cardio promovează un stil de viață sănătos și relaxat, prin intermediul mișcării. Utilizarea regulată a acestor aparate, combinată cu o alimentație corespunzătoare, poate avea efecte spectaculoase pe plan fizic și mental, fiind un important adjuvant în lupta cu kilogramele în plus, îmbunătățind postura, tonusul și nivelul general de energie, precum și modul de percepție și de abordare a aspectelor cotidiene. Dintre beneficii amintim, printre altele, că ajută la eliminarea stresului cotidian, reprezintă o excelentă metodă de deconectare și eliberare de tensiune, ajută la tonifierea musculaturii, îmbunătățește randamentul fizic și intelectual și schimbă perspectiva asupra vieții.

APARATE DISPONIBILE