RIVIERA ROMÂNEASCĂ

PLAJE ÎNTINSE

Mamaia este bine cunoscută ca destinație de relaxare și distracție, atât pentru familii, cât și pentru tineri în căutarea celor mai animate cluburi.

Printre atuurile imbatabile  ale stațiunii se numără plajele cu nisip fin și bine întreținute, amplasarea hotelurilor foarte aproape de plajă, precum și accesul la sporturi nautice sau parcuri de distracții.

SERI DE VARĂ ÎN MAMAIA

Atât copiii, cât și adulții cu poftă de adrenalină pot petrece câteva ore în Satul de Vacanță – un parc de distracții animat, cu instalații  și jocuri pe toate gusturile.

După o porție de veselie, faleza stațiunii, unde se adună comercianți din toată țara, terasele cu priveliște către mare și restaurantele cu specific variat reprezintă ingredientele unei seri tipice pentru turiștii care vin an de an în stațiunea Mamaia.

SPORTURI ȘI SENZAȚII TARI

Iubitorii sporturilor nautice se pot aventura în apele Mării Negre, dar și în  apele mai liniștite ale lacului Siutghiol. Printre sporturile favorite ale turiștilor se numără jet ski-ul și ski-ul nautic, scuba diving, wind surfing, kite surfing, stand-up paddling etc.

De asemenea, în stațiune există câteva hot spot-uri pentru cunoscători unde sportivii de sezon se reunesc și se relaxează după o porție zdravănă de “luptă cu valurile”.  Centrele de scufundări din zonă sunt deschise publicului larg pentru cursuri și închiriere de echipament performant.

VIAȚA DE NOAPTE

Activitățile din timpul zilei sunt completate de viața de noapte trepidantă. Cluburile din Mamaia satisfac chiar și cele mai sofisticate gusturi.

Stațiunea Mamaia a fost premiată la Festivalul Internațional al Cluburilor de la Monte Carlo cu titlul de “Cea mai fashion și dinamică stațiune”.

Cluburile din nordul stațiunii își schimbă conceptul de party și își îmbunătățesc serviciile de la an la an.