FOARTE IMPORTANT! 

Prezentările din acest website privind spațiile, capacitățile, funcțiunile și facilitățile centrului spa se raportează la o perioadă de exploatare în condiții normale.
Având în vedere problemele sanitare globale și restricțiile impuse de autorități, condițiile de utilizare a acestor spații s-au modificat semnificativ.
Funcționarea facilităților centrului spa este adaptată prevederilor legale, la acest moment singurul serviciu disponibil fiind cel de masaj în cabinete individuale,
funcționarea tuturor celorlalte facilități fiind suspendată.

SAUNĂ UMEDĂ

Camera aromatică cu vapori de eucalipt relaxează, dar și stimulează deopotrivă, iar efectele de lumină și sunet completează activarea simțurilor. Purificarea continuă la o temperatură între 60-80 C.

RELAXARE ȘI TONIFIERE PRIN STIMULAREA SIMȚURILOR

Sauna umedă are beneficii extraordinare privind hidratarea pielii, oferindu-i un aspect proaspăt și catifelat, care se păstrează în timp, dacă procedura este realizată cel puțin o dată pe săptămână. Totodată, oferă o bunăstare completă, la nivelul corpului și al spiritului, fiind unul dintre cele mai bune experiențe pentru întreg organismul.

AVANTAJE