BANQUETING

Alege oricare dintre saloanele restaurantelor noastre pentru a deveni locația specială a evenimentului tău!
Potrivit nevoilor și preferințelor tale, spațiile se pot personaliza cu elemente de mobilier și decorațiuni.

Oferim asistență permanentă dedicată pe tot parcursul desfășurării evenimentelor. Beneficiază de consultanță în definirea nevoilor și în structurarea preliminară a pachetului de servicii. Vei primi programul, detalii de organizare și lista serviciilor necesare evenimentului.

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Fie că este vorba de aniversarea unei zile de naștere sau a unei alte ocazii speciale, de o mică petrecere de botez, de un mic eveniment corporate sau de o altă idee de eveniment pe care doriți să o implementați, putem găsi împreună soluția care îi va surprinde plăcut pe oaspeți.

Îți propunem o serie de variante apetisante de meniu, pe care le putem adapta preferințelor tale, te asistăm și te indrumăm ca să poți găsi soluția ideală pentru bugetul tău și pentru un eveniment reușit. 

 

OPȚIUNI MULTIPLE

Capacitatea sălilor centrului de conferință, a saloanelor restaurantului și a teraselor aferente evenimentelor variază în funcție de tipul de amenajare. Specialiștii noștri vă vor ajuta să creați decorul perfect pentru a acomoda numărul dorit de invitați!

Spațiile versatile cu vedere la mare pot acomoda evenimente întregul an.

Contactează-ne pentru o ofertă:
tel: +40.073.21.21.603
e-mail: sales@zenithhotel.ro