BANQUETING

Alege oricare dintre saloanele restaurantelor noastre pentru a deveni locația specială a evenimentului tău!
Potrivit nevoilor și preferințelor tale, spațiile se pot personaliza cu elemente de mobilier și decorațiuni.

Îți propunem o serie de variante apetisante de meniu, pe care le putem adapta preferințelor tale, te asistăm și te îndrumăm ca să poți găsi soluția ideală pentru bugetul tău și pentru un eveniment reușit. Oferim asistență permanentă dedicată pe tot parcursul desfășurării evenimentelor. Beneficiază de consultanță în definirea nevoilor și în structurarea preliminară a pachetului de servicii. Vei primi programul, detalii de organizare și lista serviciilor necesare evenimentului.

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Îți propunem o serie de variante apetisante de meniu, pe care le putem adapta preferințelor tale, te asistăm și te indrumăm ca să poți găsi soluția ideală pentru bugetul tău și pentru un eveniment reușit. Oferim asistență permanentă dedicată pe tot parcursul desfășurării evenimentelor. Beneficiază de consultanță în definirea nevoilor și în structurarea preliminară a pachetului de servicii. Vei primi programul, detalii de organizare și lista serviciilor necesare evenimentului.

OPȚIUNI MULTIPLE

Capacitatea sălilor centrului de conferință, a saloanelor restaurantului și a teraselor aferente evenimentelor variază în funcție de tipul de amenajare. Specialiștii noștri vă vor ajuta să creați decorul perfect pentru a acomoda numărul dorit de invitați!

Spațiile versatile cu vedere la mare pot acomoda evenimente întregul an.

Contactează-ne pentru o ofertă:
tel: +40.073.21.21.601
e-mail: sales@zenithhotel.ro