FOARTE IMPORTANT! 

Prezentările din acest website privind spațiile, capacitățile, funcțiunile și facilitățile centrului spa se raportează la o perioadă de exploatare în condiții normale.
Având în vedere problemele sanitare globale și restricțiile impuse de autorități, condițiile de utilizare a acestor spații s-au modificat semnificativ.
Funcționarea facilităților centrului spa este adaptată prevederilor legale în vigoare. Vă rugam să ne contactați pentru mai multe informații privind facilitățile disponibile și condițiile de acces.

JACUZZI

Prin combinația inedită dintre căldură, masaj și apă, hidroterapia este metoda ideală de a scăpa de stresul sau disconfortul acumulate în timpul zilei, dar și de a te menține într-o formă de zile mari.

BENEFIC PENTRU MINTE ȘI CORP

Poziționat strategic, pentru a oferi o priveliște perfectă asupra mării, jacuzzi-ul de la Zenith Spa reprezintă varianta perfectă pentru detensionarea musculaturii și relaxarea creierului. Dacă adăugăm beneficiile asupra siluetei, putem afirma că este un răsfăț care nu ar trebui să lipsească din rutina de întreținere.

AVANTAJE