TARIFE

Cât timp vei sta la noi, ne dorim să-ți anticipăm nevoile, să te detașăm de rutina cotidiană, să te desfătăm cu atenția noastră, să te convingem să măsori timpul numai în dimineți relaxate, zile însorite și seri elegante, să ai amintiri memorabile și să-ți dorești să revii.

SCRUB CORPORAL


O piele fină, mereu împrospătată! Abandonează-te unui scrub care îți ajută pielea să se oxigeneze corespunzător.
Durata: 20 min

SCRUB ȘI MASAJ FACIAL GAMA GEROVITAL

Curăță surplusul de sebum! Special pentru tenul tău, astfel încât să îndepărteze surplusul de sebum şi celulele descuamate.
DURATA: 20 min

MASAJ FACIAL GAMA GEROVITAL

Pentru o piele sănătoasă și frumoasă. Previne procesul de îmbătrânire și ofertă strălucirea sănătoasă a tenului la care visează toate femeile.
Durata: 20 min

RITUAL DE HIDRATARE

Păcălește trecerea timpului!
O piele care radiază de frumusețe și sănătate.
DURATA: 110 MIN

RITUAL FACIAL CU MULTIVITAMINE GEROVITAL EQUILIBRIUM

Pentru o stare de echilibru perfect ! Beneficiază de produsele GEROVITAL EQUILIBRIUM - o gamă completă de înaltă perfomanță.
DURATA: 45 MIN

RITUAL DE DETOXIFIERE

Lasă-te răsfățat cu cea mai aromată terapie spa! Un ritual cu o aromă delicioasă pe care nu o vei putea uita, pentru o piele hidratată și efect antioxidant.
DURATA: 95MIN

RITUAL FACIAL ANTI-AGING

Un ritual facial ce contine un ser bogat in colagen si elastina,de origine marina,FERULAN si extract organic de GOJI ,cu efecte intens hidratante .Colagenul are efect tensor,creste elasticitatea pielii si previne actiunea distructiva a radiatiilor UV
DURATA: 90 MIN