EVENIMENTE CARE IMPRESIONEAZĂ

Deschis în 2010 şi situat în nordul stațiunii Mamaia, Zenith Events Center este modern, elegant, oferind o priveliște memorabilă asupra mării. Spații modulare și foarte flexibile în funcție de numărul de invitați, facilități de ultimă oră, servicii gastronomice personalizate și o echipă de organizatori cu experiență. Totul foarte aproape de mare și cu acces la terasa panoramică, unde invitații pot simți briza înainte de a intra pe ringul de dans. Astfel, nunta pe malul mării la care ai visat va rămâne mereu în tendințe! Spațiile sunt ideale pentru cununii religioase, petreceri în aer liber și aniversări.

TIPURI DE EVENIMENTE

Nuntă aproape de plajă în Mamaia

Cauți locații de nuntă aproape de Constanța cu vibrații moderne și priveliște spectaculoasă? Zenith Events Center răspunde tuturor cerințelor tale pentru o nuntă de vis la malul mării.

La noi poti alege configurarea spațiului în funcție de conceptul evenimentului și numărul de invitați, beneficiezi de o tehnologie de ultimă generație, scenă pentru dansul mirilor și acces pe terasa cu vedere panoramică la mare.

Petreceri de botez elegante

Știm că pentru botezul copilului tău vrei ca totul să fie perfect. Alege un partener de încredere, și un pachet complet de servicii.

Pentru un botez la malul mării te așteptăm în spațiul nostru de evenimente: săli cu lumină naturală, un foaier spațios cu acces la cea mai mare terasă panoramică de pe malul mării și, bineînțeles, o gamă variată de meniuri apetisante care vor face deliciul invitaților.

Pentru momentele relaxante de după petrecere, îți punem la dispoziție gratuit o cameră dublă. 

Aniversări cu adevărat speciale

Împărtăsește ocaziile speciale în stilul unic de la Zenith! Poți organiza aici zile de naștere, aniversarea căsătoriei sau petreceri-surpriză, iar marea va fi invitat special.
 
Spațiile de evenimente sunt perfecte pentru petreceri intime sau strălucitoare.