Reduceri de până la 30% pentru sejurururi în sezonul 2024 prin oferta de ÎNSCRIERI TIMPURII FLEXIBILE

OFERTA SPECIALĂ ESTE VALABILĂ EXCLUSIV PENTRU REZERVĂRI EFECTUATE CU MINIM 60 DE ZILE INAINTE DE INTRAREA IN HOTEL SI SEJURURI DE MINIM 5 NOPTI DE CAZARE CU MIC DEJUN

CU REDUCERI APLICATE TARIFELOR DE CAZARE DE PÂNĂ LA 30%

PREȚURI DE LA 1850 LEI / CAMERA DUBLĂ / SEJUR 5 NOPTI

Rezervarea fermă implică plata unui avans de garanție egal cu 50% din valoarea serviciilor de cazare cu mic dejun confirmate, ce se va achita în termen de maximum 7 zile de la transmiterea solicitării inițiale de rezervare și primirea confirmării, însă nu mai târziu de 60 de zile înainte de data sosirii în hotel. Diferența de valoare a șejurului rezervat, până la numărul total de nopți, trebuie să se achite cu minim 30 zile înainte de data sosirii în hotel. În cazul în care termenul de plată pentru primul avans de garanție a rezervării nu este respectat, rezervarea este anulată fără alte comunicări.

Pentru rezervările deja confirmate și plătite la termenele precizate, anularea în orice moment după efectuarea rezervării, însă cu mai mult de 30 zile înainte de prima zi a șejurului, implică aplicarea unei penalizări egale cu 50% din valoarea serviciilor de cazare cu mic dejun confirmate.

Pentru rezervările deja confirmate și plătite la termenele precizate, anularea în orice moment după efectuarea rezervării cu mai puțin de 30 de zile înainte de prima zi a șejurului implică aplicarea unei penalizări egale cu contravaloarea integrală a serviciilor de cazare cu mic dejun inclus.

Telefon: +40 732 121 617
Email: bookins@zenithhotel.ro