OPȚIUNI DE CAZARE

Cât timp vei sta la noi, ne dorim să-ți anticipăm nevoile, să te detașăm de rutina cotidiană, să te desfătăm cu atenția noastră, să te convingem să măsori timpul numai în dimineți relaxate, zile însorite și seri elegante, să ai amintiri memorabile și să-ți dorești să revii.

DETALII ȘI CONDIȚII

Hotelul Zenith Conference & Spa îți pune la dispoziție 276 de camere confortabile și primitoare, amplasate în cele două corpuri de clădire, corp C1-Junona și corp C2-Jupiter.

Zenith Conference & Spa este situat chiar pe plajă, în nordul stațiunii Mamaia, și beneficiază de 168 de camere in corpul Jupiter și 108 camere in corpul Junona, dintre care 65 de camere fără vedere la mare, 37 de camere cu vedere la mare și 6 apartamente cu vedere la mare. Locația include de asemenea un restaurant cu 2 saloane, bar cu terasă cu vedere directă spre plajă și mare, cel mai versatil centru de conferințe și evenimente, precum și cel mai avangardist SPA din Mamaia.

Camerele amenajate cu maximum de eficiență sunt confortabile și primitoare, deși de dimensiuni medii sau mici, o parte din ele oferind vedere la mare.

Băile se evidențiază prin funcționalitate, nu prin suprafață: oferă bună iluminare și o oglindă mare. Sunt echipate cu uscător de păr, prosoape, halat de baie și papuci, care pot fi folosite numai în interiorul camerei sau la centrul SPA.

Paturile din camerele Zenith au saltele confortabile și dimensiuni de 1,60 x 2 m (cele matrimoniale), respectiv de  0,90 x 2 m (cele de o singură persoană/ twin). 

Hotelul nu dispune și nu amplasează în cameră paturi suplimentare.

Vezi toate tipurile de camere de la Zenith

FACILITĂȚI CAMERE

PACHETE DE CAZARE DISPONIBILE

1. PACHET STANDARD:

Aplicabil camerelor fără vedere la mare (corp Jupiter și corp Junona) 

Servicii incluse:
– acces plajă în limita locurilor disponibile și  a maximum 2 șezlonguri/cameră/zi. Neocuparea locului mai mult de 90 min și lipsa oricăror obiecte personale este considerată eliberarea locului.
– parcare în curtea din spatele hotelului în limita locurilor disponibile;
– internet wireless în spațiile comune;
– internet wireless în camere;

Servicii contra cost:
– acces facilități Zenith SPA în limita disponibilităților (piscină exterioară, saună umedă, saună uscată, salină, jacuzzi, duș emoțional, ambianță cromatică-aromatică-sunet, echipamente fitness & cardio pentru utilizare individuală fără asistență);
– restaurant, bar, pachete/ritualuri/masaje, etc
– telefon;

2. PACHET PREMIUM:

Aplicabil camerelor cu vedere la mare și apartamentelor (corp Junona)

Servicii incluse:
– acces plajă în limita locurilor disponibile și a maximum 2 șezlonguri/cameră/zi. Neocuparea locului mai mult de 90 min și lipsa oricăror obiecte personale este considerată eliberarea locului.
– accesul în limita locurilor disponibile la piscină și în limita a maximum 2 șezlonguri/zi, cu obligația supravegherii permanente a copiilor. Copiilor nu le sunt alocate șezlonguri. Neocuparea locului mai mult de 90 min și lipsa oricăror obiecte personale este considerată eliberarea locului.
– accesul exclusiv al adulților (considerând persoanele peste 16 ani) în limita locurilor disponibile în centrul spa. Este interzis categoric accesul în centrul spa a persoanelor sub 16 ani sau a adulților insoțiți de copii. 
– parcare în curtea din spatele hotelului în limita locurilor disponibile;
– internet wireless în spațiile comune;
– internet wireless în camere;

Servicii contra cost:
– restaurant, bar, pachete/ritualuri/masaje, etc.;
– telefon.

*Vă rugăm să consultați anexa informativă la confirmarea rezervării / voucher, obligatorie pentru oaspeții noștri.