BUCĂTAR

DETALIILE JOBULU

Sezonier cu posibilitate de prelungire in functie de performanta

Ce cunoștințe ne dorim sa ai?

– experiență minimum trei ani în bucătărie de restaurant cu serviciu “a la carte” sau bucătarii de volum;
– calificare de bucătar este un avantaj (studii medii, absolvent liceu, școală profesională de specialitate);
– cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora;
– capacitatea de a respecta întocmai structura rețetelor, timpilor de preparare și setarea preparatelor;
– respectarea autorității și indicațiilor profesionale și organizatorice ale șefilor ierarhici;

CE OFERIM?

– mediu de lucru placut;
– spatii noi si moderne ;
– salariu convenabil integral consemnat in contract individual de munca legal;
– transport parțial decontat;
– masă de prânz asigurată.
Daca doresti mai multe detalii, ne poti contacta telefonic la 0732121615 in intervalul 09.00 – 16.00 (LUNI – VINERI) si iti vom oferi toate detaliile!
Sau poti sa iti depui CV-ul completand formularul de mai jos

În calitate de operator de date cu caracter personal, vă rugam să petreceți câteva momente pentru a citi nota de informare privind prelucrarea datelor Dvs. în contextul angajării o puteți face accesând link-ul următor: http://bit.ly/2HU7MrJ