DEVINO COLEGUL NOSTRU !

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și dorești  te alături echipei noastre, nimic mai simplu: accesează secțiunea care îți prezintă interescompletează formularul, încarcă CV-ul și în cel mai scurt timp vei fi contactat pentru a stabili un interviu.

[job_listing dept=1]

RECEPTIONER

Cautam coleg(a) in Departamentul de RECEPTIE al hotelului nostru, asadar daca domeniul ospitalitatii se numara printre pasiunile tale si ai foarte bune abilitati de comunicare, ALATURA-TE echipei noastre

OSPATAR

Te interesează un loc de munca stabil, să ai un contract corect, sa-ti iei salariul la timp si sa fi respectat pentru munca ta? Atunci nu mai sta pe gânduri și aplică chiar… ASTĂZI!

CAMERISTĂ

Dupa amplă renovare, activitățile hotelului Zenith-conference & spa se amplifică de la o zi la alta, astfel încât acum suntem în căutarea unor oameni serioși dornici să se se alăture unei echipe tinere și motivate.

MASEUR

Te intereseaza o cariera in industria hoteliera si ai experienta ca tehnician maseur ? In prezent suntem in cautarea unei persoane dornice sa lucreze alaturi de o echipa tanara si dinamica, la un centru spa modern, cochet, cu o clientela fidela.

AJUTOR BUCĂTAR

Te interesează un loc de munca , să ai un contract corect, sa-ti iei salariul la timp si sa fi respectat pentru munca ta? Atunci nu mai sta pe gânduri și aplică chiar… ASTĂZI!

BUCĂTAR

Te interesează un loc de munca stabil, să ai un contract corect, sa-ti iei salariul la timp si sa fi respectat pentru munca ta? Atunci nu mai sta pe gânduri și aplică chiar… ASTĂZI!

PERSONAL PISCINA / PLAJA

Hotel Zenith Top CountryLine MAMAIA angajeaza cu CONTRACT PERIOADA DETERMINATĂ personal PISCINA

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

  Locul de muncă pe care îl cauți nu se află printre cele listate ? Trimite CV-ul tău prin formularul de mai jos și noi te vom contacta de îndată ce un post este disponibil conform CV-ului tău !