MENIU RESTAURANT

Alergeni prezenți în preparatele culinare

Potrivit prevederilor Regulamentului UE nr 1169/2011, privind obligativitatea informării asupra ingredientelor cu efecte alergene existente în produsele culinare pregătite și servite în restaurant, vă prezentăm lista celor 14 alergeni alimentari ce se pot afla în compoziția preparatelor:

1.Gluten (proteina care se regăsește, în mod normal, în grâu și alte cereale, precum orzul și secara, sosuri pentru salate).

2.  Crustacee (creveți, crabi, homari, languste, raci, etc)

  1. Moluște (scoici, melci, caracatițe, etc.). 
  2. Pește 
  3. Alune 
  4. Lupin (planta erbacee din familia leguminoaselor) 
  5. Alune de copac 
  6. Soia 
  7. Ouă 
  8. Lapte 
  9. Țelină 
  10. Muștar 
  11. Susan 
  12. Dioxid de sulf (folosit în industria alimentară ca și conservant al legumelor și fructelor, se regăsește foarte des și în vin). 

    Prezența în produsele culinare din meniul nostru a unuia sau a mai multor alergeni dintre cei precizați mai sus, sunt semnalizați prin în descrierea fiecărui preparat.

Preparatele culinare din prezentul meniu, în funcție de sezon, pot conține una sau mai multe materii prime sau ingrediente aprovizionate și păstrate în stare congelată.

CIORBE ȘI SUPE

Ciorbă cu carne de vită, servită cu smântână și ardei iute

(carne de vită, cartofi, ţelină, morcovi, mazăre, fasole verde, ardei gras, roşii, smântână, ardei iute)– alergeni: lapte, țelină, dioxid de sulf

  300gr………………………………………………………………………..19 lei

Ciorbă din burtă de vită servita cu smântână, mujdei de usturoi și oțet

(burtă de vită, smântână, ou, ceapă, morcovi, ardei iute, usturoi, oțet) alergeni: ouă, lapte, țelină, dioxid de sulf

300gr………………………………………………………………………..21 lei

Ciorba de perișoare    

(pulpă de porc, roșii, ardei, telină, ceapă, morcov, orez, borș) – gluten, țelină, ou, doxid de sulf

                                                                                                                                   300gr………………………………………………………………………..19 lei

Ciorbă pescărească cu borș proaspăt și leuștean

(diferite tipuri de pește, ardei gras, ceapă, morcov, țelină, roșii, borș, leuștean) – alergeni: gluten, pește, țelină, dioxid de sulf

300gr…………………………………………………………………………21 lei

Supă cremă din diverse legume cu ulei de măsline servita cu crutoane

(cartofi, ardei gras, ceapă, morcovi, țelină, varză, dovlecei, fasole verde, unt, pâine)– alergeni: gluten, țelină, lapte

  250gr………………………………………………………………………..15 lei

Supă cremă de roșii cu mozzarela

(roșii, ardei capia, țelină, morcovi, ceapă, mozzarela)– alergeni: țelină, lapte, dioxid de sulf

  250gr………………………………………………………………………..15 lei

Supă de pui cu tăiței de casă și legume proaspete

(pui, ardei gras, ardei capia, morcovi, țelină, ceapă, tăiței) – alergeni: gluten, ouă , țelină

  300gr………………………………………………………………………..16 lei

Ciorbă de legume

(cartofi, țelină, morcovi, mazare, fasole verde, ardei gras, roșii)– alergeni: țelină

  300gr………………………………………………………………………..15 lei

Supă cu fructe de mare

(calamari, creveți, midii, țelină, morcov, rosii, usturoi, ceapa ,ardei) – alergeni: gluten, pește, crustacee, moluște țelină, dioxid de sulf

500gr………………………………………………………………………..32 lei

#Toate ciorbele din prezentul meniu se servesc în intervalul orar: 13.30 – 16.30

#All soups in the present menu are available only between 13.30 – 16.30

SALATE ȘI ANTREURI

 

Salată de vinete cu ceapă, ardei copt servită cu pâine prăjită

(vinete, ardei capia, ceapă, pâine) – alergeni: gluten, dioxid de sulf

 350gr………………………………………………………………………28 lei

Salată “Caesar Supreme” cu crutoane și sos “Caesar” clasic

(salată iceberg, piept de pui, bacon, roșii cherry, capere, file de anșoa, parmezan, pâine)

– alergeni: gluten, pește, lapte, oua, dioxid de sulf

 300gr………………………………………………………………………33 lei

Salată grecească cu roșii, castraveți, ceapă, ardei gras verde, măsline, capere, ulei de măsline extravirgin, brânză albă grasă, oregano și mentă

(salată iceberg, ardei gras, castravete, ceapă, specialitate de brânză albă daneză, roșii cherry, măsline, capere, ulei de măsline, oregano, mentă) – alergeni: lapte

  300gr………………………………………………………………………30 lei

Salată “Tabouleh” cu bulgur și mentă

(grâu zdrobit prefiert, roșii, pătrunjel, ulei de măsline, lămâie) – alergeni: gluten

300gr………………………………………………………………………35 lei

Salată cu piept de pui, avocado si brânza cu mucegai

(piept de pui, avocado, brânza cu mucegai, valeriană, baby spanac, salată iceberg, miez nucă) – alergeni: lapte, alune de copac, mustar

300gr………………………………………………………………………35 lei

Salată thai de vită

(mușchi de vită, salate asortate, coriandru, castraveți, mentă, roșii cherry, ceapă roșie, usturoi, ardei iute) – alergeni: dioxid de sulf, muștar

300 gr…………………………….…………………………………36 lei

Salată California

(roșii, ceapă, mușchi de vită, rucola, avocado, fulgi migdale) – alergeni: dioxid de sulf, alune de copac, muștar

300gr………………………………………………………………………36 lei

Salată cu piept de rață, portocale, sfeclă roșie și alune

(piept de rață, portocale, sfeclă roșie, alune, rucola, baby spanac) – alergeni: dioxid de sulf, alune

300gr………………………………………………………………………42 lei

Salată asiatică cu ton roșu învelit în semințe

(ton roșu, susan, ulei de măsline, usturoi, ghimbir, sos de soia, coriandru)–alergeni: dioxid de sulf, pește, gluten

300gr………………………………………………………………………45 lei

Salată cu creveţi şi avocado

(salată iceberg, baby spanac, valeriană, creveţi, avocado) – alergeni: crustacee, dioxid de sulf

300gr………………………………………………………………………..42 lei

Mămăligă din mălai grișat cu brânză telemea grasă de vacă și smântână

(telemea de vacă, smântână, mălai grișat, ulei) – alergeni: lapte

350gr………………………………………………………………………..25 lei

Souffle de conopidă cu spanac și broccoli

(conopidă, ceapă, broccoli, spanac, brânză cedar, ardei capia, bacon, ou)– alergeni: ouă, lapte, dioxid de sulf

180gr……………………..………………………………………………..25 lei

Creveţi torpedo pane cu sos Calipso

(creveți, pesmet, maioneză, ketchup) – alergeni: ouă, crustacea, dioxid de sulf

220gr……………………..………………………………………………..36 lei

Calamar pane cu sos de maioneză cu usturoi

(calamar, maioneză, usturoi, muștar) – alergeni: moluște, ouă, muștar, dioxid de sulf

250gr……………………..………………………………………………..36 lei

Cușcuș cu legume

(cușcuș, roşii cherry, ardei gras, suc de roşii ) – alergeni: gluten, dioxid de sulf

 250gr……………………………………………………………………..25 lei

Halloumi cu roșii cherry și busuioc

(brânză halloumi, roșii cherry, busuioc, ulei de masline) – alergeni: lapte

350gr………………………………………………………………………..41 lei

Humus cu tahini și ulei de măsline

(năut, ulei de măsline, lămâie, boia de ardei dulce, pătrunjel, pastă de susan/tahini) – alergeni: gluten, susan

 300gr………………………………………………………………………..25 lei

Fondue de brânzeturi

(brânza emmentaler, brânza ceddar, brânza entremont gruyere, usturoi, vin, lichior cireșe, pâine)

 150gr………………………………………………………………………..29 lei

*cantitatea este calculată pentru 1 persoană

Tzatziki cu sfeclă roşie

(sfeclă roşie, iaurt grecesc, hrean, ulei de măsline ) – alergeni: lapte, dioxid de sulf

300gr…………..……………………………………………………………18 lei

Carpaccio din piept de rață

(piept de rață marinat, rucola) – alergeni: –

300gr………………………………………………………………………..44 lei

Carpaccio de vită cu salată de crudități

(mușchi de vită, morcov, țelina, măr, maioneză) – alergeni: țelina, ouă

200gr…………….……..……………………………………………………48 lei

PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ

 

Ribeye steak de vită maturată cu sos maître D’hôtel

(carne vită maturata, unt, mărar, pătrunjel, usturoi, cimbru) – alergeni: lapte, ouă, dioxid de sulf

         320 gr…………..…………….……………….………………93 lei

Surf & turf (vrăbioară de vită maturată, creveţi black tiger și sos de unt cu bere)

(carne vită maturată, creveti, unt, bere, pătrunjel, cimbru, usturoi) – alergeni: lapte, ouă, dioxid de sulf, gluten

 380 gr………………………………….………………………88 lei

 Coaste de viţel cu sos barbeque servite cu cartofi prăjiţi

(coaste de viţel, rozmarin, sos de soia, cartofi)– alergeni: soia

 750gr……………………………………………………………..69 lei

Rasol de vită cu sos de hrean 

(rasol de vită, morcovi, cartofi, broccoli, hrean) – alergeni: dioxid de sulf

 385gr…………………………………….……………………..63 lei

PREPARATE DIN CARNE DE OAIE

 

Kebab cu sos de iaurt cu menta, cartofi prăjiţi si lipie

(carne oaie, ardei, verdeată, cartofi, lipie, iaurt, mentă) – alergeni: lapte, dioxid de sulf, gluten

600gr………………………………………………………………..45 lei

Cotlete de berbec pe pat de praz și usturoi

(cotlete de berbec, praz, ceapă, usturoi, suc de roșii) – alergeni: dioxid de sulf

350gr…………………………………………………………………106 lei

Cotlete de berbec servite cu cartofi duchesse și sos de roșii coapte cu usturoi

(cotlete de berbec, cartofi, parmezan, roșii, usturoi) – alergeni: lapte, ouă

350gr…………………..………………..…………………………106 lei

PREPARATE DIN CARNE DE PASĂRE

 

Șnițel din piept de pui, fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“.

(piept de pui, făina, ou, pesmet) – alergeni: gluten, ouă, lapte

200gr………………………………………………………………………….33 lei

Piept de pui la grătar, fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“.

(piept de pui) – alergeni: –

200gr…………………………..…………………………………………….29 lei

Pulpe de pui la grătar, fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“.

(pulpe de pui dezosate cu piele) – alergeni: –

200gr………………………………………………………………………….29 lei

Piept de pui cu broccoli în sos de branză (piept de pui, broccoli, mozzarella, unt, lapte, specialitate Grana Padano) – alergeni: lapte

  350gr…………………………………………………..…………………….36 lei

 

Jumătate de pui marinat copt pe plită, servit cu cartofi prăjiți și sos de maioneză cu smântână

(pui, cartofi, sos de maioneză, smântână, ceapă, castraveți în oțet, ardei capia, ardei iute, tarhon) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

850gr……………………………………………………….………………….53 lei

 

Piept fraged de curcan la grătar, fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“

(piept de curcan) – alergeni: –

200gr……………………………………………………………………..….33 lei

 

Șnițel parizian din piept de curcan, fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“

(piept de curcan, făină, muștar, ou) – alergeni: gluten, ouă, lapte

220gr………………………………………………………………………….36 lei

Saramură din carne de pui la grătar, cu roșii, ardei copt și mămăligă

(jumătate de pui, ardei capia, ardei gras, ardei iute, roșii, suc de roșii, usturoi, pătrunjel, mălai grișat, ulei) – alergeni: dioxid de sulf

800gr……………………………………………………………………….56 lei

Piept de rață cu ananas și sos de portocale

(piept de rață, ananas, portocale) – alergeni: dioxid de sulf

350gr……………………………………………………………………….69 lei

BURGERI

Burger din carne de vită, servit cu cartofi cu usturoi și mărar și sos de maioneză

(chiflă, carne de vită, castraveți în oțet, roșii, ceapă, salată verde, cartofi, sos de maioneză, smântână, ardei capia, tarhon, mărar, usturoi) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

570gr……………………………………………………………………….39 lei

Burger din carne de pui, servit cu cartofi cu usturoi și mărar și sos de maioneză

(chiflă, piept de pui, pulpe de pui, castraveți în oțet, roșii, ceapă, salată verde, cartofi, sos de maioneză, smântână, ardei capia, tarhon, mărar, usturoi) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

570gr………………………………………………………………………..36 lei

Cheeseburger servit cu cartofi cu usturoi si mărar si sos de maioneză

(chiflă, carne de vită, brânză cedar, bacon, castraveți în oțet, roșii, ceapă, salată verde, cartofi, sos de maioneză, smântână, ardei capia, tarhon, mărar, usturoi) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

670gr………………………………………………………….…………….42 lei

PREPARATE DIN CARNE DE PORC

Mici… mari, cu muştar și cartofi prăjiți

(pastă mici, cartofi, muștar) – alergeni: muștar

450gr………………………………………………………………………..39 lei

 

Ceafă de porc la grătar, fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“

(ceafă de porc fără os) – alergeni: –

200gr……………………………………………………………………….…39 lei

 

Şnitel vienez din muşchi de porc fără garnitură. Pentru comandă vedeți grupa “GARNITURI“

(cotlet de porc dezosat, făină, ou, pesmet) – alergeni: gluten, ouă, lapte

200gr………………………………………………………………………..36 lei

 

Coaste de porc marinate în bere și caramelizate, servite cu cartofi prăjiți

(scaricică porc, sos de soia, zahăr brun, unt, rozmarin, cartofi, cimbrişor) – alergeni: gluten, soia, lapte, țelină, dioxid de sulf

 490gr…………………………………………………………………………63 lei

 “Aripioare” de porc cu piure de cartofi cu curry si seminte de dovleac si floarea soarelui

(rasol porc, boia dulce, sos soia, sos sweet chilli, sos barbeque, cartofi, lapte, unt, seminte dovleac, seminte floarea soarelui, curry)

– alergeni: soia, lapte, dioxid de sulf

550gr…………………………………………………………………………52 lei

 

Obrăjori de purcel, servit cu piure de cartofi cu ceapă verde şi mărar

(obrăjori de purcel, cimbru, cartofi, ceapă verde, mărar ) – alergeni: lapte

400gr………………………………………………………………………….63 lei

 

Muschiuleţ de porc marinat cu cimbrişor, servit cu piure de cartofi cu roşii uscate

(mușchiuleț de porc, cimbru, usturoi, cartofi, roșii uscate ) – alergeni: lapte

350gr………………………………………………………………………….48 lei

PASTE

 

Spaghetti carbonara cu șuncă crud-uscată, gălbenuș de ou și specialitate Grana Padano

(spaghetti, șuncă crud-uscată, ou, specialitate Grana Padano, Gran Cucina- produs de gătit pe bază de grăsimi vegetale) – alergeni: gluten, soia, ouă, lapte

300gr………………………………………………………………………30 lei

Penne cu piept de pui, ciuperci și sos de roșii cu mozzarella

(piept de pui, ciuperci, ceapă, penne, roșii, mozzarella) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

350gr………………………………………………………………………30 lei

Spaghetti cu sos de casă bolognez și carne de vită

(spaghetti, carne de vită, ceapă, morcovi, țelină, pastă de tomate, specialitate Grana Padano) – alergeni: gluten, ouă, lapte, țelină, dioxid de sulf

350gr………………………………………………………………………30 lei

Lasagna cu carne de vită și sos de roșii

(lasagna, carne de vită, ceapă, morcovi, țelină, pastă de tomate, roșii, specialitate Grana Padano) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf, țelină

350gr………………………………………………………………………39 lei

Tagliatelle cu spanac, sparanghel și sos pesto

(tagliatelle, sparanghel, sos pesto, specialitate Grana Padano) – alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf, alune de copac

350gr………………………………………………………………………30 lei

Fettucine cu creveți si rosii uscate

(paste, creveți, roșii uscate, busuioc, usturoi, Gran Cucina- produs de gătit pe bază de grăsimi vegetale) – alergeni: gluten, soia, ouă, lapte, crustacee, dioxid de sulf

350gr………………………………………………………………………39 lei

PREPARATE DIN PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

Saramură “dobrogeană” din file de crap pe plită cu sos din roșii, ardei capia și ardei iute, servită cu mămăligă coaptă de plită

(file de crap, roșii, usturoi, ardei capia, pătrunjel, ardei iute, mălai grișat, ulei) – alergeni: pește

 500gr……………………………………………………………………….55 lei

Saramură “moldovenească” din caras pe plită

(caras, pătrunjel, ardei iute, usturoi, ulei)alergeni: pește

450gr……………………………………………………………………….45 lei

File de butterfish cu broccoli si sos de lime

(file butterfish, ulei, lămaie, lime, produs de gătit, broccoli) – alergeni: pește, lapte

400gr……………………………………………………………………….52 lei

Doradă file servit cu gnocchi, apio şi roşii uscate

(file dorada, gnocchi, roşii uscate, ţelină apio, lămâie) – alergeni: pește, ţelină

280gr………………………………………………………………………58 lei

Cuscus cu fructe de mare

(cuscus, baby calamar, creveţi, mix de fructe de mare, rosii cherry, suc de rosii) – alergeni: moluște, crustacea, dioxid de sulf

350gr………………………………………………………………………35 lei

Scoici negre din Marea Neagră cu usturoi si pătrunjel

(midii, usturoi, pătrunjel, lămâie, ulei de măsline) – alergeni: moluște, dioxid de sulf

250gr………………………………………………………………………42 lei

Scoici negre din Marea Neagră cu sos picant de roșii

(midii, ardei iute, busuioc, roșii, usturoi, ulei de măsline, pătrunjel) – alergeni: moluște, dioxid de sulf

250gr………………………………………………………………………42 lei

File de păstrăv cu capere și lime servit cu piure din cartofi și sos de smântână cu usturoi

(păstrăv, cartofi, capere, lime, smântână, usturoi) – alergeni: pește, lapte, dioxid de sulf

250gr………………………………………………………………………55 lei

File de biban de mare cu sparanghel și sos de lămâie

(biban de mare, sparanghel, unt, smântână de gătit, lămâie) – alergeni: pește, lapte

250gr………………………………………………………………………58 lei

PREPARATE LA PLATOU

Platou cald românesc

(“pomana porcului”, mici, pulpe de pui dezosate la grătar, cârnați de casă la grătar, cartofi zdrobiți țărănești, castraveți în oțet) – alergeni: soia, dioxid de sulf

         2200gr…………………………………………………………………220 lei

Platou cald pescăresc

(file de crap prăjit, file butterfish, file de pastrav pe plita,  file de biban de mare, cartofi natur, lămâie, mujdei de usturoi) – alergeni: gluten, crustacee, moluște, pește, alune de copac, lapte

  2150gr……………………………………….………………………..280 lei

Platou cu fructe de mare

(cozi de creveți decorticați, creveti black tiger, creveti torpedo, tentacule de caracatiță, calamar pane, scoici negre din Marea Neagră pregătite cu tagliatele și sos mediteranean, lămâie) – alergeni: gluten, crustacee, moluște, ouă

  2500gr…………………………………………………………………340 lei

GARNITURI

Cartofi prăjiți (cartofi) – alergeni: –

150gr……………………………………………………………14 lei

Piure din cartofi proaspeţi

(cartofi, unt) – alergeni: lapte, gluten

150 gr…………………………………………………………..12 lei

Piure din cartofi proaspeţi cu arome: roşii uscate/ceapă verde&mărar

(cartofi, unt) – alergeni: lapte, gluten

150gr…………..…………………………………………………………..14 lei

 

Piure din cartofi proaspeţi cu spanac

(cartofi unt, lapte, ceapa, usturoi, spanac ) – alergeni: lapte, gluten

150gr………….……………………………………………………………. 14 lei

Mămăligă

(mălai grișat, ulei) – alergeni: –

  300gr………….……………………………………………………………. 10 lei

Orez cu legume

(orez, ardei capia, morcov, ardei gras) – alergeni: –

150gr………….……………………………………………………………. 12 lei

Spanac sote

(spanac, ulei, lămâie, usturoi, ceapă) – alergeni: –

150gr………….……………………………………………………………. 14 lei

Sparanghel sotat în unt

(sparanghel, unt) – alergeni: lapte    

150gr………….……………………………………………………………. 22 lei

SALATE

Salată de varză albă

(varză, ulei, oțet) – alergeni: dioxid de sulf

150gr………………………………………………………………………..9 lei

Salată de roșii cu brânză

(roșii, telemea de vacă) – alergeni: lapte

150gr………….……………………………………………………………. 12 lei

Salată asortată din legume proaspete

(salată verde, castraveșți, roșii, ardei gras, ceapă) – alergeni: –

150gr………….……………………………………………………………. 12 lei

Salată de sfeclă roșie cu hrean

(sfeclă roșie, ulei, hrean) – alergeni: dioxid de sulf 

150gr………….……………………………………………………………. 10 lei

Salată de castraveți în oțet

(castraveți în oțet) – alergeni: dioxid de sulf

150gr………….……………………………………………………………. 10 lei

Salată de ardei copți

(ardei copți) – alergeni: dioxid de sulf

150gr………….……………………………………………………………. 12 lei

PRODUSE DE PANIFICAŢIE

Focaccia (1 buc) – alergeni: gluten 

150gr………………………………………………………………………..9 lei

Pita grecească (2 buc) – alergeni: gluten

180gr…………..…………………………………………………………..9 lei

SOSURI ŞI TOPPING – URI

Sos de chili cu usturoi – alergeni: dioxid de sulf

50gr…….……………………………………………….……………….6 lei

 

Sos de usturoi (usturoi, ulei, lămâie, produs pentru gătit)– alergeni: dioxid de sulf

50gr…….……………………………………………….……………….6 lei

Sos tzatziki (iaurt, castraveți, usturoi)– alergeni: lapte              

50gr…….……………………………………………….……………….6 lei

Vinegretă clasică (ulei de măsline, lămâie, muștar Dijon, miere) – alergeni: muștar, dioxid de sulf

50gr…….……………………………………………….……………….6 lei

Sos olandez – alergeni: ouă, dioxid de sulf              

50gr…….……………………………………………….……………….6 lei

Muștar / Ketchup / Maioneză alergeni: ouă, muștar, dioxid de sulf

50 gr…………………………………………………………..6 lei

Sosul casei cu maioneză, smântână, ardei capia, tarhon, mărar și usturoi – alergeni: ouă, muștar, dioxid de sulf

50 gr……………………………………………………………6 lei

Telemea / Parmezan / Smântână – alergeni: lapte

50 gr……………………………………………………………6 lei

DESERT

 

Clătite de casă cu cremă de cacao, alune și lapte

(lapte, ou, făină, unt, zahăr, cremă de cacao alune și lapte) – alergeni: gluten, alune, ouă, lapte

150gr……………………………………………………………………..20 lei

Clătite de casă cu gem

(lapte, ou, făină, unt, zahăr, gem de caise)– alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

150gr……………………………………………………………………..20 lei

Papanași românești cu dulceață de afine sau de caise (opțional și fără smântană)

(făină, ou, zahăr, lămâie, smântână, brânză proaspătă de vacă, dulceață de afine, dulceață de caise) –alergeni: gluten, ouă, lapte, dioxid de sulf

370gr…………………………………………………………………….29 lei

Deliciu alb

(iaurt grecesc, afine, fistic, produs pentru mixare, sirop de arțar) – alergeni: lapte, alune de copac

200gr……………………………………………………………………29 lei

“Souffle” de ciocolată neagră cu înghețată de vanilie

(ciocolată neagră – dropsuri cacao, unt, ou, făină, esență vanilie, zahăr pudră, înghețată vanilie) – alergeni: gluten, ouă, lapte

190gr…………………………………………………………………….25 lei

Sortimente diferite de înghețată, cu frișcă și sosuri

(înghețată de vanilie, înghețată de cacao, înghețată de fructe, sos dulce de decorare, măr) – alergeni: ouă, lapte

200gr……………………….………………………………………….25 lei

Sortimente diferite de înghețată, la cupă

(înghețată de vanilie, înghețată de cacao, înghețată de fructe) – alergeni: ouă, lapte

50gr……………………………………………………………………….6 lei

Profiterol cu înghețată

(profiterol, înghețată de vanilie / înghețată de cacao / înghețată de fructe) – alergeni: gluten, ouă, lapte

280gr……………………….………………………………………….29 lei

Măr copt umplut cu gem de prune și nuci, pudrat cu scorțișoară și zahăr brun

(mere, gem de prune, miez de nucă, miere, zahăr vanilinat, scorțișoară) – alergeni: alune de copac, dioxid de sulf

350gr……..……………………………………………………………25 lei

Platou cu brânzeturi

(emmentaler, brie, cascaval afumat, branza de capră, gran bavareze, mere, miez de nucă, struguri) – alergeni: lapte, alune de copac

500 gr……………………………………………………….……….55 lei

Fondue de ciocolată cu fructe proaspete (ananas, căpșuni, pere, banane)*

(lapte, ciocolata, ananas, pere, căpșuni, banane) – alergeni: lapte

225 gr……………………………………………………….……….35 lei

*cantitatea este calculată pentru 1 persoană

 

Cota T.V.A.-ului legal pentru serviciile de alimenţatie este inclusă in toate preţurile din listă.

REZERVĂRI 

 Tel: 073.21.21.614

E-mail: foodbeverage@zenithhotel.ro