Oferta speciala Octombrie – Decembrie 2023

Ești în căutarea unei oferte avantajoase pentru o escapadă de câteva zile și să beneficiezi de acces gratuit la facilități SPA? 

Noi avem o reducere surprinzătoare de tarife !

Pentru a beneficia de ofertă nu trebuie decât să ne suni direct sau să faci rezervarea online.

Tarifele mai sus menționate au deja aplicată reducerea de 30% din tarifele de referință valabile în această perioadă.

 

SERVICII INCLUSE IN TARIFUL DE CAZARE:

  • Mic dejun pentru toti ocupantii camerei si TVA-ul legal;
  • Acces la facilitatile interioare ale Centrului SPA Zenith, (sauna umeda, sauna uscata, Jacuzzi, salina, zona de fitness), exclusiv in limita disponibilitatii si a unei rezervari prealabile. * Accesul la facilitatile interioare ale centrului SPA  este destinat exclusiv ADULTILOR si copiilor cu varsta de peste 16 ani (insotiti si supravegheati de catre un adult). Copiii sub varsta de 16 ani nu sunt acceptati in Centrul SPA Zenith.  
  • Parcarea autovehiculelor persoanelor cazate in hotel se poate face in parcarile publice si private din zona, cat si in spatiul privat special dedicat, aflat in spatele hotelului, pe latura de nord, in limita locurilor disponibile, fara sa fie solicitate oaspetilor hotelului taxe pentru aceasta facilitate;
  • Internet wireless in camere si spatiile comune ale hotelului.

 

SERVICII CARE NU SUNT INCLUSE:

  • Consumatii la restaurant/ bar hotel;
  • Masaje, pachete si proceduri SPA, etc;
  • Convorbiri telefonice internationale de pe telefonul fix din camera;
  • Orice alt serviciu care nu este mentionat ca fiind inclus.

 

Prin intermediul acestei oferte exclusive, te bucuri acum de o reducere de 30% din prețurile de listă pentru toate masajele și pachetele SPA. Este o ocazie unică de a-ți răsfăța corpul și mintea la un preț avantajos, în timp ce experimentezi serviciile noastre de înaltă calitate. Aprovechează această promoție specială pentru a adăuga o notă suplimentară de relaxare și revigorare experienței tale la Centrul Zenith SPA.