Oferte Speciale de Vară

Descoperă Ofertele Turbo (Turbo Plus Și Turbo Dinamic)
ale Hotelului Zenith Conference & Spa Mamaia!

Rezervă acum și bucură-te de o experiență de neuitat pe litoralul Mării Negre! Serviciile noastre  sunt gândite să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanță minunată:
– Cazare pentru minim 3 nopti (Turbo Dinamic) sau 4 nopți (Turbo Plus)
– Mic dejun delicios inclus
– Acces la plaja privată și șezlonguri (în limita locurilor disponibile)
– Parcare (în limita locurilor disponibile)
 
Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile!
 
În plus, nu rata avantajele suplimentare corpului de cladire Junona:
– Acces la piscina exterioară și la Centrul Spa Zenith (care include saună umedă, saună uscată, jacuzzi, dușuri emoționale, salină, fitness).
* Accesul la piscina exterioară se efectuează în limita șezlongurilor disponibile (2 șezlonguri/camera dublă/zi).
** Facilitățile Centrului Spa sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 16 ani

Reducerile de care poți beneficia accesând ofertele TURBO sunt de până la 22% din tarifele noastre standard!

Rezervarea fermă implică plata unui avans de garanție egal cu valoarea primei nopți de cazare cu mic dejun pentru oferta TURBO DINAMIC și 50% din valoarea sejurului confirmat pentru oferta TURBO PLUS, ce se va achita în termen de maximum 7 zile de la transmiterea solicitării inițiale de rezervare și primirea confirmării. Diferența de valoare a șejurului rezervat, până la numărul total de nopți, trebuie să se achite cu minim 14 zile înainte de data sosirii în hotel. În cazul în care termenul de plată pentru primul avans de garanție a rezervării nu este respectat, rezervarea este anulată fără alte comunicări.

Pentru rezervările deja confirmate și plătite la termenele precizate, anularea în orice moment după efectuarea rezervării, însă cu mai mult de 14 zile înainte de prima zi a șejurului, implică aplicarea unei penalizări egale cu contravaloarea avansului achitat până la acel moment.

Pentru rezervările deja confirmate și plătite la termenele precizate, anularea cu mai puțin de 14 zile înainte de prima zi a șejurului implică aplicarea unei penalizări egale cu contravaloarea integrală a serviciilor de cazare cu mic dejun inclus.

Telefon: +40 732 121 617
Email: bookins@zenithhotel.ro