Petreceri de Craciun la Zenith

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar noi suntem aici să transformăm petrecerea voastră de Crăciun într-un eveniment memorabil! La Zenith – conference & spa hote, vă invităm să aduceți magia sărbătorilor într-un cadru elegant și relaxant, oferindu-vă o ofertă specială pentru petreceri corporate de Crăciun.

Ce include oferta noastră:

  1. Preparate culinare delicioase: Bucurați-vă de un meniu de sărbătoare, cu opțiuni pentru toate gusturile. De la aperitive rafinate la deserturi delicioase, vom satisface cele mai exigente papile gustative.

  2. Pachete de băuturi personalizate: Alegeti dintre pachetele noastre de băuturi, care acoperă o gamă variată de opțiuni – de la cele mai simple la cele mai complete. De la băuturi nealcoolice și vinuri la cocktail-uri și băuturi fine, avem totul pentru a vă asigura că nimeni nu va rămâne cu paharul gol.

  3. Servicii de cazare. Pentru o experiență completă, vă oferim cazare în camerele noastre confortabile.

  4. Decor festiv și atmosferă Primitoare: Spațiile noastre vor fi împodobite cu grijă pentru a recrea atmosfera caldă și festivă a Crăciunului. 

Prețurile încep de la 390 lei/persoană și includ:

  • Cazare 1 noapte în cameră dublă cu mic dejun inclus;

  • Meniu pentru cină festivă, servit în regim bufet, cu un meniu tematic;

  • Pachet de băuturi cu cantități prestabilite;

  • Upgrade în limita disponibilității la camere cu vedere la mare;

  • Acces la facilitățile interioare ale Centrului Zenith SPA (saună uscată, saună umedă, Jacuzzi, salină și zonă de fitness);

  • Posibilitatea de a beneficia de early check-in și late check-out, în funcție de disponibilitate.

Oferta este valabilă pentru grupuri de minim 50 de persoane participante.

Pachetele pot fi personalizate conform preferințelor fiecărui grup.

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail sales@zenithhotel.ro sau la numărul de telefon +40 732 121 603. Echipa noastră dedicată vă va asista cu plăcere pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră de Crăciun va fi cu adevărat memorabil.